Каталог товарів

Преміум клас - це REHAU

Категорії

REHAU – світовий лідер з технологічних рішень та виробництва продукції на базі полімерів, що надовго забезпечив конкурентні переваги завдяки визначним інноваціям, якості та надійності, підтвердженими міжнародним сертифікатом ISO 9001 ще у 1986 році. З відповідальним відношенням до оточуючого середовища, економічно та екологічно обґрунтовані системні рішення та прогресивні технології REHAU, покликані підвищити якість життя, комфорт та безпеку, сьогодні знаходять застосування при реалізації як стратегічних проектів, так і в повсякденному житті мільйонів людей в усьому світі.

З 1997 року представництво REHAU розпочало свою роботу в декількох українських містах. За ці роки передові інноваційні технології, якість та надійність продуктів REHAU, перевірена десятиліттями експлуатації, стали свідомим вибором мільйонів українських споживачів. Сьогодні REHAU, без перебільшення, один з найвідоміших західних брендів в Україні, а рівень довіри до нього став одним з найвищих в світі.

На вимогу сьогодення в Україні, як і в усіх країнах світу, постають найважливіші завдання. Насамперед, це енергоефективність та менеджмент водних ресурсів. На їх виконання зорієнтовані також і у REHAU. Як фахівці у сфері полімерів, застосовуючи прогресивні технології та вдосконалені матеріали, вони спряють тому, щоб питна вода була гігієнічно підготовлена, а природні джерела енергії раціонально розроблялись та використовувались, додаючи кожному особистого добробуту, комфорту та безпеки.

Сьогодні на українському ринку представлений найширший асортимент продукції REHAU, в тому числі комплексні системи тепло-, водопостачання, та водовідведення. З трубопроводами для питної води від REHAU (RAUTITAN Flex) та полімерними фітингами без вмісту свинцю система водопостачання стає більше, ніж звичайний водопровід, а система контролю споживання води RE.GUARD – розумним способом мінімізувати збитки через її витік. Енергоефективна тепла підлога від REHAU, та навіть шланги для простого поливу дають більше можливостей для забезпечення особистого комфорту та дарують виключно приємні враження.

З порозумінням ставлячись до запитів наших покупців до високоякісних комплектуючих для систем тепло- та водопостачання, компанія Heating Ukraine, як надійний постачальник високоякісних європейських матеріалів та спеціалізованого кліматичного обладнання, представляє продукцію REHAU в асортименті та гарантує бездоганну якість, надійність та безпечну експлуатацію. На все обладнання діє гарантія від виробника. Доставка замовленого товару здійснюється в усі регіони України.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*